Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

Magda Goebbelsova, prvni dama Treti rise / Magda Goebbels: La premiere dame du IIIe Reich (2017)(CZ/FR)[TvRip][1080i] = CSFD 85% | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    Magda Goebbelsova, prvni dama Treti rise / Magda Goebbels: La premiere dame du IIIe Reich (2017)(CZ/FR)[TvRip][1080i] = CSFD 85% Názov:Magda Goebbelsova, prvni dama Treti rise / Magda Goebbels: La premiere dame du IIIe Reich (2017)(CZ/FR)[TvRip][1080i] = CSFD 85% Hodnocení: Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Dokument - Velikost:2.0 GB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2020-01-21 Peerov:0 (Seed: 0, Leech: 0)
    Zaner:Dokumentarny,Historicky,Zivotopisny Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo

    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky




    Název:  Magda Goebbelsová, první dáma Třetí říše
    Jazyk: CZ, FR
    Titulky: Ne
    Délka: 54 min
    Rok vydání: 2017
    Žánr: Dokumentární / Historický / Životopisný
    Země původu: Francie

    ČSFD: https://www.csfd.cz/film/623581-magda-goebbelsova-prvni-dama-treti-rise/



    Popis:
    1. května 1945 v Hitlerově bunkru otráví svých šest dětí. Předtím, než sama spáchá sebevraždu, vysvětluje svůj čin v dopise tím, že život ve světě po Hitlerovi už nemá žádnou cenu. Jak se Magda Goebbelsová, mladá emancipovaná žena vychovávaná nevlastním židovským otcem, stala takovou fanatičkou? Dokumentarista Antoine Vitkine nám prostřednictvím výpovědí jejích blízkých, názorů odborníků a výjimečných archivních záběrů a fotografií umožní nahlédnout do života první dámy Třetí říše. Jak se stala vášnivou nacistkou? Žena vychovávaná nevlastním židovským otcem a milenka jednoho z předních sionistických vůdců Victora Arlozorova, s nímž chtěla žít v Palestině.

    Ta, která se v devatenácti letech vdala za automobilového magnáta liberálního smýšlení, po nějaké době se s ním rozvedla a žila jako emancipovaná, vždy dokonale upravená žena. A konečně ta, která se po sňatku s budoucím neblaze proslulým říšským ministrem propagandy Josefem Goebbelsem stala starostlivou milující matkou jejich šesti dětí. Osud Magdy Goebbelsové formovala na jedné straně historie, tedy nástup nacismu, na druhé straně její vlastní rozervaná psychika. Příčiny jejího posledního činu jsou složitější, než by se na první pohled mohlo zdát.

    Zkoumat život Magdy Goebbelsové, to znamená pokusit se pochopit indoktrinaci, fanatismus a příklon společenské elity k totalitní moci, což jsou témata, která dodnes neztratila na aktuálnosti. Množství zachovaných propagandistických filmů o rodině Goebbelsových, která byla prezentována jako vzorová rodina Třetí říše, představuje vynikající studijní materiál. Dokument se opírá také o svědectví blízkých osob Magdy Goebbelsové: jejího manžela Josefa Goebbelse, matky Augusty Behrendové a přítelkyně Ello Quandtové. K případu Magdy Goebbelsové se vyjadřují historici (Fabrice d’Almeida, Johann Chapoutot, Peter Longerich, Heike Goertemakerová), ale také psychoanalytik (Tobie Nathan) a odborník na extremismus (Gérald Bonner).
    (Česká televize)


    Upozornenie:
    Torrent obsahuje 3 audiostopy, v prípade že Ti nejde zvuk, treba vybrať inú audiostopu!


       
       









    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!


    No comments...


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.354 sec. ] - [ GZIP: disabled ]
    Je zhruba 15:22
    sql

    TOPlist